duminică, 12 octombrie 2014

Vitamin juice/ Un suc plin de vitamine

En
Just as the title says today we are making a great vitamin juice. I usually make juices with whatever I have at home. The juice that I made today is made of 4 ingredients:

- Apples - high in vitamin C, vitamins B: like B 5 and B 9, fibers
- Oranges - just like apples they are also high in vitamin C, which is a great benefit for your body and skin
- Carrots - they contain high amounts of beta carotene, an antioxidant which is converted in vitamin A inside our body
- Ginger - to spice things up I added ginger, which is good in digestion, it helps you remove all the toxins from your body, it's also high in vitamin C and has anti-inflammatory proprieties.

Ro
Așa cum ne spune titlul acestui articol astăzi vom face un suc plin de vitamine. Sucurile pe care le fac de obicei, conțin ingrediente pe care le găsesc prin casă. Astăzi am găsit 4:

- Mere - sunt bogate în vitamina C, vitamina B: ca și B 5, B 9 și fibre
- Portocale - la fel ca și merele conțin multă vitamina C care este extraordinar de benefică pentru întregul corp și pentru piele
- Morcovi - conțin cantități mari de beta caroten, un antioxidant care se transformă în vitamina A de îndată ce pătrunde în corpul nostru
- Ghimbir - pentru a face sucul mai delicios, am adăugat ghimbir care este bun pentru digestie, ajută la eliminarea toxinelor din corp, este de asemenea bogat în vitamina C și are proprietăți anti-inflamatorii.

I used:
-1 apple 
-1 orange
-2 small carrots
-1 small spoon of ginger.
Chop everything into small pieces and put them in the juicer, take some fancy glasses and drink it up. Enjoy !

Am folosit: 
-1 măr
-1 portocală
-2 morcovi mici
-1 linguriță de ghimbir.
Tăiați toate ingredintele în bucăți mici, punți-le în storcătorul de fructe, luați niște pahare elegante și bucurați-vă de suc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu