luni, 7 aprilie 2014

Banana and nuts bread/ Chec cu banane și nuci

English
As promised, I will share with you one of my favorites recipes that include the ingredient we discussed about here, the bananas. I must tell you that I found out about this recipe from an azeri girl and I told mysel I must try it. Since then it became a desert that I usually make when we have guests over because it's tasty and very easy to make.

Română
După cum v-am promis, astăzi vă voi dezvălui o rețetă care include alimentul despre ai cărui beneficii am discutat aici, banenele. Trebui să vă mărturisesc că am aflat despre acestă rețetă de la tipă din Azerbaijan și în momentul acela am spus că trebuie neaparat să încerc și eu rețeta. De atunci, checul cu banane și nuci a devenit desertul pe care îl fac când avem musafiri pentru că este delicios și foarte ușor de făcut.
Ingredients:
-4 bananas
-6 eggs
-4 spoons of olive oil
-a sachet of baking powder
-a cup and a half of flour
-a cup of nuts
-a tea spoon of salt

Ingrediente:
-4 banane
-6 ouă
-4 linguri de ulei de măsline
-un plic de praf de copt
-o cană jumate de făină
-o cană de nuci
-o linguriță de sare

In a bowl, mix together the flower, the baking powder the tea spoon of salt.
Într-un bol amestecați împreună făina, praful de copt și lingurița de sare.

In a different bowl, smash the bananas with a fork and then add all the eggs, the olive oil and mix everything together. Finally, you must have 2 bowls looking like this:

Într-un alt bol, mărunțiți bananele cu o furculiță, după care adăugați toate ouăle, uleiul de măsline și amestecați toată compoziția. Într-un final trebuie să aveți 2 boluri care arată cam așa ceva:


Mix the 2 bowls together. Cut the nuts into small pieces and then add them to the mixture.

Amestecați cele 2 compoziții împreună. Tăiați nucile în bucățele mai mici și apoi adăugați-le compoziției.



The next step is to oil a tray with olive oil and to put the composition you just obtained into it. This is the first time when I have added cinammon on top and it turn out to be even more tastier. Leave it in the over for about 40 minutes.

Următorul pas este să ungeți o tavă cu ulei de măsline și să adăugați compoziția pe care tocmai ați obținut-o. Este prima dată când adaug scorțisoară peste și trebuie să vă spun că a iețit și mai bun checul. Lăsați să se coacă pentru aproximativ 40 de minute.


And that is it! If you want it to be sweeter you can add some honey or mapple syrup, or you can eat it with different kind of jams. Hope you'll try this and if you do don't forget to leave a comment with how it turned out. Bon appetito! :)

Și cam asta este totul! Dacă doriți să fie mai dulce puteți să adăugați puțină miere sau sirop de arțar, sau puteți să mâncați checul cu gem, este absolut delicios. Sper să încercați și voi această rețetă, și nu uitați binențeles să mă anunțați și pe mine cum v-a ieșit. Poftă bună! :)





















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu