vineri, 21 martie 2014

Carrots soup/ Supă de morcovi

Good morning everybody! Today I am going to show you one of my latest favorites soup: The carrot soup. As usual, it is very easy to make and also very tasty.

Salut tuturor! Astăzi vă voi dezvălui una dintre rețetele mele preferate: supa de morvoci. Ca de obicei este ușor de făcut și în același timp foarte delicioasă.

You are going to need:
- 500 g carrots 
- 150 ml milk
- 50 g butter
- 1 clove of garlic
- rozmary and thyme
- salt and pepper
- 4 spoons of olive oil
- 750 ml water

Ingrediente:
- 500 g morcovi
- 150 ml lapte
- 50 g de unt
- un cățel de usturoi
- rozmarin și cimbru
- sare și piper
- 4 linguri de ulei de măsline
- 750 ml de apă

Method:
You will first need to cut the carrots into very small pieces (I've scraped them). After that you have to add the butter in a pan, add the clove of garlic and the carrots and let it and leave them on medium heat for about 4-5 minutes.


Mod de preparare:

În primul rând, trebuie să tăiați cât mai mărunt morcovii (eu i-am răzuit). După care următorul pas este să adăugați untul în tigaie, după ce s-a topit untul, adăugați usturoiul, morcovii și lăsați totul la foc mediu pentru 4-5 minute.


After that add the water, the rozmary and the thyme, spice everything with salt and pepper, cover the pan with a lid and let it for about 10-15 minutes.

În continuare, adăugați apa, rozmarinul și cimbrul, condimentați totul cu sare și piper acoperiți tigaie cu un capac și lăsați toată compoziția să fiarbă pentru 10-15 minute.


Remove the pan from the heat and add the  milk and the olive oil. Leave it to cool slightly, then transfer the mixture into a blender. Stir until smooth and put it in the fridge for 30 minutes. And you are all done. You can eat it with croquettes, or just as it is, but is better with croquettes. Bon appetit!


Luați tigaie de pe foc și adăugați laptele și uleiul de măsline. Lăsați să se răcească totul ușor, după care tranferați amestecul într-un blender. Amestecați până se omogenizează totul și puneți supa la frigider pentru 30 de minute. Și cam asta e tot! Puteți să o mâncați cu crochete sau pur și simplu așa cum este dar e mai bună cu crochete. Poftă bună!
















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu